Kalendar paraglajding takmicenja 2021

 

ПАРАГЛАЈДИНГ – ПРЕЛЕТ
Р.Б. Назив и категорија такмичења Место одржавања Главни термин резервни термин Непосредни организатор билтен/
резултати
1. Отворено првенство Ваљева Ревијално такмичење Дивчибаре, Рајац или Оклетац Отказано АК Ваљево билтен
2. Светско првенство СП Француска Отказано НАК Француска, ФАИ билтен
3. Десант на Дрвар Ревијално такмичење и 1.коло лиге Србије Дрвар, БиХ 21-23.мај 28-30.мај ПК „Дрвар“ и КСЛ „Арес“ Београд билтен
4.  Вршац Опен 1. коло лиге Србије Вршац 17-20. јун 01-04.јул КСЛ Арес Београд билтен 
5. Светски куп Међународно Копаоник – Рашка 10-17. јул ПК Голија Рашка  билтен
6. ПредЕвропско првенство и Државно првенство 2. коло лиге Србије ДП Ниш 01-08. август ВСС
билтен
7. Меморијални куп Александар Саша Лепир 3. коло лиге Србије Краљево 20-22.август 27-29.август ПК Еол Краљево  билтен
8. Резервно такмичење 4. коло лиге Србије 10-12. септембар 17-19. септембар

 

 

ПАРАГЛАЈДИНГ – ПРЕЦИЗНО СЛЕТАЊЕ
Р.Б. Назив и категорија такмичења  Место одржавања Главни термин Резервни термин Непосредни организатор билтен/
резултати
1. Вршац Опен 1. коло лиге Србије Вршац 27-28. март 10-11. април СПК Беркут Вршац билтен / bilten резултати
2  Државно првенство ДП. 2. коло лиге Србије Сремска Миторовица 17-18.април 24-25.април АК “Кумулус” Нови Сад local regulations/локална правила 
3. Европски куп Међународно Београд 04-06.јун КВС “Кошава” Београд
4. Прокупље опен 3.коло лиге Србије Прокупље 12-13.јун 19-20.јун УЕСТ Прокупље билтен / bilten
5. Светски куп СК Нишка Бања 29. јул ПгК “Грунф” Ниш
6. Светско првенство СП Македонија 07-16.октобар НАК Македонија/ФАИ